B M & P voor rust en ontspanning

 

         NEEM EVEN DE TIJD VOOR JEZELF

                JE BENT HET WAARD.

Massage

Toe aan een stukje ontspaning? Even relaxen? Even tijd voor jezelf.

Spieren ontspannen, gewrichten gaan soepeler, verbetering van de bloedsomloop, afvalstoffen worden beter afgevoerd, klachten als spanningshoofdpijn, stijve nek & vermoeidheid worden verzacht.

Indien nodig, kunt u na de massage gebruik maken van een therapeutische infra rood lamp. Deze heeft een positieve werking op uw gezondheid. Het is goed voor lichaam en geest. Het helpt bij de verwijdering van afvalstoffen, zorgt voor herstel en verlichting bij spier- en gewrichtspijnen en zorgt er voor dat u beter in uw vel zit.

Je lichaam, JIJ, verdient het om jezelf extra aandacht te geven

Voetmassage

‚ÄčKent u het gevoel van vermoeide stijve voeten na een dagje staan of lopen? 

Een voetmassage zorgt dat de doorbloeding en de energiestroom worden gestimuleerd en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Blokkades worden snel opgeheven en u voelt zich energieker  en relaxed.

 

Ontspanningsmassage

Rugpijn? Stress? Pijnlijke schouders of nekklachten?

Veel van deze klachten kunnen verholpen worden door een goede massage. Luister naar uw lichaam en geef het de aandacht die het nodig heeft. U zult merken dat uw lichaam en geest hiervan op knapt. Een regelmatig onderhoud van uw spieren kan klachten voorkomen. Ik help u daar graag bij. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen,strijkingen en uitwrijving. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.  Uw lichaam verdient het !!

       

Sportmassage

Bij een sportmassage worden de spiergroepen iets dieper en steviger aangepakt. Hierdoor kan een sportblessure sneller genezen. Maar ook sportprestaties kunnen verbeteren. Zowel voor als na het sporten kan deze behandeling plaatsvinden. Voor het sporten stimuleer je daarmee de spieren tot de komende activiteit. Na het sporten kunnen de spieren sneller ontwatert worden waardoor het herstel sneller gaat. 

Aroma Touch Behandeling met Doterra olie

Dit is een echte aanrader

Een aroma touch behandeling is een heel zachte behandeling die ontzettend veel ontspanning en rust brengt aan lichaam en geest. De 8 verschillende etherische olieën die hierbij gebruikt worden hebben ieder een eigen werking op het lichaam.  Ik maak gebruik van de olie Balance, Lavendel, Melaluca, On Guard, Aroma Touch, Deep Blue, Wild Orange en Peppermint. De specifieke zachte aanraking doet meer voor je lichaam dan je denkt.

Deze super fijne behandeling móet je gewoon een keer geprobeerd hebben.

 

Speciale Actie !!

Mensen met reumatische en gewrichtsklachten hebben vaak veel minder pijn in een warm klimaat. De infrarood warmte deken heeft een soortgelijk weldadig effect op spieren en gewrichten. Deze warmte dringt diep door in het lichaam en zorgt dat gifstoffen onder de huid uit het lichaam worden verwijderd. De warmte zorgt voor een positief effect op pijnbestrijding bij bv spierpijn, gewrichtspijn, reumatische pijn, fibromyalgie, artrose. Verder geeft de warmte ondersteuning bij vetverbranding bij gewichtsverlies en is de warmte goed voor het immuunsysteem. Het zorgt voor een betere doorbloeding en voor optimale ontspanning en bevordert een goede nachtrust.

Doordat de spierspanning afneemt en de ledematen minder stijf zijn neemt ook de gewrichtspijn af. Kortom onder het genot van een rustig muziekje  is dit even tijd voor jezelf en voor je lichaam.  

Eventueel kan hierbij ook gebruik gemaakt worden van Magnesium gel op het lichaam. Door de warmte wordt de magnesium snel opgenomen door de huid.

Hot Stone massage

DE HOTSTONE MASSAGE IS OP HET MOMENT NIET TE BOEKEN.

Een hotstone massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basalt stenen. Het is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor ze de warmte beter vast kunnen houden. Ook hebben ze een helende werking. Deze stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. Door de warmte van de stenen verzachten de pijnlijke plekken in de spieren. Spieren worden losgemaakt door middel van het masseren met de stenen. Dit werkt uiterst ontspannend waardoor je de spanning in je lichaam verlicht. 

De stenen worden meestal op de rug gelegd of op de bovenbuik. Benen, armen en onderbuik zijn ook mogelijk natuurlijk. De stenen glijden door middel van warme olie over het lichaam. Daarna wordt er nog rustig met de handen gemasseerd. 

Pedicurehandeling

Een pedicure behandeling bestaat uit het reinigen van de voeten. 

Hierna worden de nagels geknipt en de nagelomgeving wordt verzorgd. Eventueel ingroeiende nagels worden behandeld en eelt en likdoorns worden verwijderd.Ook eventuele voetkloven krijgen de juiste behandeling. Bij deze handelingen wordt gewerkt met een nattechniek motor. Na de behandelng worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcreme. Uw voeten voelen weer heerlijk verzorgd aan en kunnen er weer tegen. Kortom "een verwennerij voor je voeten".

Wilde Pedique

Indien uw nagel beschadigd is, dat kan zijn door een trauma of door een schimmel, dan bestaat er de mogelijkheid om de nagel te repareren. De beschadigde of gescheurde nagel wordt voor een deel weggehaald. Met behulp van Wilde Pedique creeën we een nieuwe nagel. Hierdoor blijft het nagelbed en de top van de teen goed beschermd en ziet de nagel er weer een stuk verzorgder uit. Deze behandeling kan in principe op alle teennagels toegepast worden.

Shoefresh

De ultieme verzorging voor voeten én schoenen Sinds kort maak ik in mijn praktijk gebruik van de Shoefresh schoenendroger, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt.

Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

Verfrissen in twee stappen

De Shoefresh is de enige schoenendroger die schoenen reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Een verademing, zo’n kleine, stille krachtpatser: alle (sport)schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en helmen in no-time droog, warm én gereinigd.

 

Voor meer informatie zie www.shoefresh.eu.

Benieuwd hoe het werkt , bekijk het you tube filmpje .

TDP lamp

De TDP (= Teding Diancibo Pu of: Speciale Elektromagnetisch Spectrum) 

lamp produceert infrarode elektro- magnetische golven via een verwarmde plaat waarin 33 mineraal elementen zijn verwerkt. Deze plaat wordt ongeveer 25 – 40 cm boven bepaalde zones (of acupunctuurpunten) van het lichaam geplaatst en u ervaart dit als een warmte die naar binnen trekt.

De 33 mineraal elementen in de plaat zorgen ervoor dat deze elementen die essentieel zijn voor het menselijk lichaam, maximaal opgenomen worden. Deze geabsorbeerde energie zorgt op zijn beurt voor een verbeterde stofwisseling, versterkt het immuun(afweer) systeem en verlicht zowel chronische – als acute pijnen. In China wordt de TDP lamp ook wel de ‘Miracle Lamp’ genoemd vanwege de behandeling van miljoenen mensen in de afgelopen 20 jaar.

Deze lamp is zeer effectief bij: spier- en gewrichtspijnen, artritis, rugpijnen, hernia, huidaandoeningen als herpes en psoriasis, chronische wonden, frozen shoulder, stijfheid, ontstekingen, blessures, hielspoor, chronische diarree, versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.